KatX Admin
♥ Kostke : 18701
| Naslov sporočila: Potrebujemo! Čet Avg 18, 2011 6:53 pm | |
| Na forumu že imamo enega admina in enega moderatorja, kar pa vseeno ni dosti! Potrebujemo še: -1x zainteresiran moderator-1x administrator, ki mi bo zmožen pomagati -2x oglaševalec, ki bo za preizkus na forum spravil 2 člana -1x grafik, ki zna lepo artati Če želite biti kaj od naštetega, se prosim prijavite s prijavnico spodaj. - Koda:
-
[b]Nick:[/b] [b]Si pripravljen biti[/b] ___________[b]?[/b] [b]Podpis[/b] ([i]pravo ime[/i])[b]:[/b] Za preizkus mora moderator na forumu v petih dneh popraviti vse poste članov, ki so bili napisani tiste dni. Če bo naloga uspešno popravljena, bom na prjavnico napisala moderator (kot pri vseh ostalih). Administrator mi mora le poslati link foruma, na katerem je že administrator, da vidim, koliko je sposoben (forum sme biti vaš). Oglaševalec bo v petih dneh na forum spravil dva člana, v primeru, če mu naloga spodlet, ne bo oglaševalec. In pa grafik, ki mi more v petih dneh na ZS poslati naslednje izdelke; header, eno tablico od navigacije, ozadje, pasico in avatar. Izdelki naj bodo v barvi, ki jo bom prijavljencu poslala po ZSju.LP adminka Leslie! | |
|
June Pes
♥ Kostke : 10229
| Naslov sporočila: Re: Potrebujemo! Čet Avg 18, 2011 9:28 pm | |
| | |
|
KatX Admin
♥ Kostke : 18701
| Naslov sporočila: Re: Potrebujemo! Čet Avg 18, 2011 9:30 pm | |
| Če nisi pripravljena, potem ti nimam kaj rečt. (: | |
|
June Pes